Vyhľadávať v tomto blogu

utorok 6. marca 2012

Funny nástenka

Ahojte,

dnes som si pre Vás pripravila v celku zaujímavé spestrenie každej steny.

Dlhšie som rozmýšľala, ako mať stále pri sebe svojich blízkych, priateľov, obrázky, ktoré sa nám páčia alebo fotky, ktoré nám pripomenú zábavné stiuácie a vyčarujú nám úsmev na perách.

Ja som si vytvorila foto nástenku mojich priateľov a ľudí, ktorých mám rada a sú ďaleko odo mňa. Prikladám Vám aj názornú ukážku, ako to celé nakoniec dopadlo :)

Vytlačila som si fotky, ktoré sa mi najviac pozdávali a pripomínali milé spomienky z rôznych akcií, výročí, dovoleniek a podobne. Keďže som nechcela míňať peniažky na drevené foto rámčeky, rozhodla som sa vytlačený obrázok nalepiť na stenu pomocou obyčajnej lepiacej pásky, ktorú som zrolovala tak, aby sa spojili oba konce a teda aby lepila z oboch strán. No a už len nacapiť na stenu a umiestniť podľa toho kde to chcete mať. 

Myslím si, že je to príjemné spestrenie a vôbec nie náročné :)
Čo myslíte Vy?
 

2 komentáre:

  1. Skvely napad! Toto urcite spestri kazdu izbu, pracovnu, alebo kludne aj kuchynu ci chodbu! Projekt som videla aj nazivo a vrelo odporucam!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dakujeeeem :) Je to fakt mile, lebo sa aj pobavis na fotkach a naozaj ti to spestri kazdy kutik, ktory potrebuje rozjasnit :)

    OdpovedaťOdstrániť